Busiga sötungar!

Mina sötungar är redan vakna, båda två.
Vidar kan verkligen konsten att både stoppa och smälta mammahjärtat. Imorse smälte det. Han satt framför teven med sin älskade välling och jag gick ner för att göra mig iordning och för att få i mig lite frukost och kaffe. När jag skulle gå upp igen så kom jag att tänka på att det var alldeles knäpptyst på övervåningen. "Vad tusan håller han på med för fuffens nu då?" När jag kom till sista trappsteget och precis skulle kliva över grinden så reagerade jag på att det var tänt i Vidars rum, fönsterlampan och Kalle Anka-lampan och ingen Vidar syntes till.... "Men fan, väcker han Leylia nu eller?" tänkte jag för mig själv (jag och Leylia sov i Vidars rum inatt och Vidar sov i dubbelsängen med pappa) och var beredd på att gallskrik. Det förblev tyst.... Dörren hade han t.o.m puttat igen som jag gjort när jag gick ner. När jag öppnade dörren möttes jag av det sötaste, absolut sötatse jag sett i hela mitt liv! Där satt Vidar i sängen, bredvid Leylia och pratade. Han hade tänt lamporna och gett henne nappen. Åååååh, guuud vad söta dom var! Där smälte mammahjärtat! :-)

Back to yesterday.
Jag har nageltrång på tummen. Det suger. Det gör så ont! Det är helt värdelöst! Tummen av alla fingrar! (fast så säger jag oavsett vilket finger det gäller, och jag har nog testat alla fingrar vid det här laget...) Och som om det inte räcker med att det är just tummen som är utsatt, det är smstummen dessutom! Bah!

Jag är supersugen på att shoppa! Jag har hittat taklampa till teverummet. Jag vill shoppa skoor! Höstmys överhuvudtaget. Jag är särskilt sugen på myskläder. "Tycker du inte att du har tillräckligt med myskläder?", som Calle säger. VA!? Tillräckligt?! Kan man få för mycket myskläder? Kan det bli tillräckligt? Kan det?
Mig får man med eller utan myskläder, det finns inget mellanting. Med eller utan! Utan vill jag inte va, och med vill inte Calle ha ;-) Skämt å sido, jag klär mig faktiskt i jeans ibland... När jag ska visa mig bland folk :-D

Charlie och Jason var här igår. Vi tog en skogspromenad, fast Vidar ville bara gå en viss sträcka, samma väg fram och tillbaka. Till slut blev det till att hoppa ner i vagnen, under skrik och protester..... Väl hemma blev det fikamacka, mitt nybakta, hembakta morotsbröd. Mucho smarro!
Vidar var vansinnigt osocial, han ville ha macka och sen skulle han gå upp och sitta vid teven och titta på Aladdin, i vanlig ordning :-D

Jag har ett problem. Jag behöver nya bilder. På mig själv alltså... Typ NU! Bah!

Kommentarer
Postat av: Marja

Myskläder är livsnödvändigt ju! Använder knappt något annat. Jeans till och från jobbet, willyskläderna på jobbet och myskläderna hemma. :)

2007-10-18 @ 21:37:17
URL: http://marjasoder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0