Hej å hå!

Det har blivit många kommentarer på mitt "Stoppa våldet"-inlägg.... Mycket fler än jag räknat med. Tack Kajsa för ditt "Heja Lotta!" :-)
När det handlar om att stoppa våldet, så handlar det ju inte bara om att stoppa våld som detta. Det handlar om mycket mer. För att nämna några: 
Mäns våld mot kvinnor, kvinnors våld mot män, våld på gatan, ungdomars våld sinsemellan (som får dödlig utgång oftare och oftare numera), vuxnas våld mot barn och även psykiskt misshandel som ju också räknas som våld, men det syns inte på samma sätt som en blåtira.
Alltså listan kan göras hur lång som helst! Alltihop är tragiskt, på många sätt. Det är tragiskt att man tar till våld överhuvudtaget.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

ja, precis. just john hrons fall är ju såpass gammalt, men det är ju alltid ett bra exempel då det visar hur kallt och vidrigt vissa människor agerar. våld är väl "tyvärr" alltid ett aktuellt ämne att ta upp. jag tycker världen borde efterlysa mer fina saker istället. vi alla borde kanske åka på praktik hos munkarna i templen? (dock har de en lite skev kvinnosyn märkte jag under några dagar i wat po-templet i bangkok) eller så borde alla kämpa för fina saker som exempelvis Al Gore! såg hans film An inconvenient truth igår. underbar dokumentärfilm som visar saker som vår värld och främst hur usa och europa förstör den. heja alla eldsjälar! (sen kan man säkert gräva fram skit om al gore också, men man kan inte se allt från det svarta hållet, då skulle ingenting funka). ha en sista trevlig helgdag nu sötlotta!

2007-10-21 @ 16:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0