Hemligheten...

...bakom ett varaktigt och fungerande förhållande är:"-Men det viktigaste för en make att komma ihåg är att när
man har tjänat ihop pengarna så måste man ge dem
till sin fru så att hon kan spendera dem..."


Muuuahahaaa!
Det var helt klart det bästa jag läst - ever!
Till saken hör att de varit kära i 80(!!)år och ett par i typ 70...
Det var väl det jag visste, att hemligheten låg där nånstans ;)
Och det bästa av allt: Det var maken som sa detta!
Det var banne mig en klok gubbe det där :D

Sjukt bra låtar!

Kesha - Tik Tok

 

Flo Rida feat. Kesha - Right round

 

 


Sa du nåt?!
Muuahahaha! Den här bilden ser så jävla rolig ut :D

Knas i knoppen och underbara barn!

Något har varit väldigt knas i kroppen min. Jag har inte kännt igen mig själv under veckan. Jag har varit tröttare, hängigare, löjligt disträ, grinigare, mer lättretad, mer okoncentrerad, mer pessimistisk och mer bitch än jag kan minnas att jag någonsin varit! (Och då bör väl tilläggas att jag har varit allt annat än snäll under mina år ;D )

De enda som inte råkat ut för den tråkiga Lottan, är Vidar och Leylia. Det har bara varit lycka att vakna mittemellan dom i dubbelsängen, att mysa på morgonen, att fjanta runt hela vägen till dagis, att tjata hål i huvudet på både sig själv och barnen och hinna tröttna på deras namn för att man upprepar dom så vansinnigt många gånger på en halv minut, att tjafsa om vem som ska ha vilken mössa, att skynda på dom när de envisas med att klä på sig själv (helst med både tröja och byxa bak-och-fram), att bråka om vad vi ska äta till middag, att hämta dom på dagis varje dag, att bråka vid tandborstningen (vilket blir fyra bråk per dag), att tjafsa om vem som ska sova var, vem som ska ha vilken kudde.... You name it! Men allt har varit det bästa! Det har varit helt lovely! Tänk vad jag har saknat dom när jag suttit själv här hemma och pluggat tills jag gråtit blod! Och när de väl ligger i sängarna så har jag gått ner för räkning, då har jag blivit helt pantad och nästan somnat stående.
Calle har inte fått mycket uppmärksamhet, han har mest fått se sura miner och gnäll - om han fått vara i samma rum överhuvudtaget. Mamma har jag varit kort mot, och lättretad. Jag har haft en jävligt pissig inställning till det mesta. Varför vet jag inte. Jag har ingen aning. Jag vet bara att jag har hållt på att bli tokig, för att jag inte vet varför jag har varit så trött. Så fullständigt slut i hela kroppen och så sur på allt och alla...

I måndags tog jag med en vit strasslinga som jag skulle sätta i håret på Leylia. När jag kom hem och visade den så frågade jag om vi skulle sätta den i håret på Ley, varpå ungen svarar: "Leya ha gööön..."  Jahaja, det var ju bara att byta, och ikväll kom jag hem med en "gööön", hon blev superlycklig och vi satte i den direkt. Jag insåg efter fem minuter att det nog inte var någon bra idé, och att hon nog är för liten för sådant... Men, två flätor senare var hon redo att sova. Jag måste ju fläta håret på henne om hon ska ha slingan, annars kommer den åka ut på två röda... Risken är ju iofs att den rycks ur på dagis imorgon.... Men jag fick en bild iaf :DJag och Leylia pratade på väg till dagis:
-Ohnäj, bilen botta!
-Bilen har kört pappa till jobbet...
-Pappa åka bobba...
-Ja, pappa har åkt till jobbet.
-Pappa åke biiilen..
-Ja, pappa åker i bilen till jobbet.
-Mamma åka bussen! (det är tydligen det enda jag gör hela dagrna :D )
-Ja, mamma ska åka bussen till jobbet...
-Nej! Mamma åka bussen!
-Ja, mamma ska åka bussen. Mamma ska jobba...
-Ja-a..
-Vad gör mamma på jobbet då?
-Eeeeh... Eeeeh..
-Mamma klipper hår. Med saxen.
-Klipp, klipp, klipp...
-Precis, mamma klipper på jobbet...
-Klipp, klipp, klipp, klipp, klipp...

Sen dansade hon runt resten av vägen till dagis och "klippte" med fingarna (tummen och pekfingret) och sa "klipp, klipp, klipp, klipp..." Det enda jag tänkte var "Varför lärde jag henne det?! Nu kommer vi aldrig komma fram!" Hahaha!

Vidar älskar pengar. Oavsett vad han ska göra så vill han "ha peng!"
Så här såg det ut när jag mutade Skrutten för att få klippa honom lite runt öronen:

En hel krona! Tänk att det kan vara så himla rolgt :D


Det blev en Pirat-peng...


Och sen fick jag en goding-puss :)

Dagens lunch...


Smoothie med jorgubbar, vaniljfil, linfrön och solroskärnor...


Dagens frukost...

Smoothie med vaniljfil, jorgubbar, linfrön och solroskärnor. Mumma! :)

Dagens chock...

Jag chockade på dagis imorse. Anledningen?
Jag hade strumpor på mig. Det händer typ.... aldrig!
I oktober kan jag utan problem knata över till dagis och hämta barnen i flip-flops. Till saken hör att det är ungefär 2 minuter frystid att gå hemifrån till dagis. Man överlever det ;) Men varje gång jag kommer utan strumpor så skrattar dom åt mig och så säger E "Jahaja, här kommer mamman som tror att det är sommar året om...Hahaha!"
Nu när det har vart snö så har jag bara kört ner fötterna i mina snowjoggers. Det där sista finliret med strumpor, tandborstning, smycken, hårfix och c-brusfrukosten får jag ta när barnen är lämnade på dagis och jag är på brytaihopgränsen och försöker få packat ner lunchen och hitta nycklar, telefon, skor, jacka och mig själv ;) - samtidigt.

Men idag hade jag såna där goa, luddiga, tjocka strumpor.
"MEN LOTTA!! Va! Men du har ju strumpor på dig!"
Sen fick jag en kram... Hahaha! Fasen, det där med att ta på strumpor var inte bra för min image ;D
Personalen på dagis är störskön! Så jäkla rolig! :D

Så här såg det ut idag...


...Störtsköna strumpor i mina asfula snowjoggers, som jag köpte bara för att de matchar min skidoutfit så jävla bra (och för att jag a.l.d.r.i.g har några vinterskor som klarar kylan i Härjedalen) Dessutom blev jag så jävla avundsjuk på Calle & Co som alltid bara kunde ta av pjäxorna och köra ner fötterna, medans jag fick fixa och trixa i evigheter för att snöra upp, snöra igen, snöra rätt, och fortfarande frysa...
(det är t.o.m såna där krokar som man kan fälla ut under för att man inte ska halka... Men vad hjälper det mig? Jag druttar ju i backen även när jag redan sitter ner :D )


Men de matchar som fan med skidkläderna, och det är ju trots allt det viktigaste ;)


Så här brukar det se ut årets resterande dagar ;)

Jag är så less på ensamma mammor!

Alltså, jag fattar ingenting. Igår plöjde jag igenom några gamla kvällstidningsbilagor, och ensamma mamman Helena Puhakka verkar ha fastnat i pressarna! Hon har fastnat på fyra kvällstidningsbilagor på 3 (TRE!!!) veckor! And why? Jo, för att hon valde en 12år yngre grabb i en svensk dokusåpa. "Ååh vi är så kära!" "Åååh, puttinuttgulligull..." "Åh, svammelsvammelsvammelsvammel" Vad är hon ute efter? Att bli Sveriges svar på Demi Moore & Ashton Kutcher!?Är det planen? För visst börjar det bli tragiskt? Eller, det börjar nog snarare passera gränsen från tragiskt till psykotiskt!".... visar vinterns hetaste under..."
"Helenas och Oscars galna förlovning"
"Helenas och Oscars kärleksnäste"
"Helena om kärleken till yngre män"


Men give me a break! Jag kaskadkräks! Jag orkar inte mer!
Hon är ju för sjutton bara en 37årig fyrabarnsmamma, en tragisk sådan, som valde en 12år yngre (ja, det är det folk har hakat upp sig på, det är garanterat bara därför hon får så mycket publicitet) kille. Hans ålder vägde förmodligen upp honom till att bli hennes slutgiltiga val.
Hon visste väl att svenska folket skulle få spel och att kvällstidningarna skulle bli helt beroende av pengarna som hennes pinsamma "kändisskap" ger.

Frågan:
Grattis! Trodde du att du skulle hitta kärleken?
Citat:
Nej, jag gick in med förhoppningen om att ha en fantastiskt rolig sommar. Att jag skulle bli stormkär i tv det trodde jag aldrig.

Okej.
Bright.
Varför ställde hon då upp i en dokusåpa som, för att vara övertydlig, heter "Ensam mamma söker..." Vad trodde hon att det handlade om?
Ensam mamma söker.... Barnvakt? Städhjälp? Tidsfördriv? Publicitet? Inbjudan till premiääääärer?

Alla som tror att det är hon själv som ringer in och tipsar kvällstidningarna, upp med en hand!
Ja, det var väl det jag trodde....


Över till nästa offer som fastnat i tragik-facket:
"Madelene Broman valde ingen av "sina killar" i 'Ensam mamma söker'..." OH NO! Stoppa pressarna! ;-PDet var säkerligen planen redan från början... Vad har dom? 12 killar att välja mellan? Antingen är hon överdjävligt kräsen, eller så blev det precis som hon tänkt sig. Hon har väl sett de tidigare säsongerna och sett hur "bra det har gått" för de förra mammorna, som får gå på gaaalapremiääärer i stora världsmetropolen Stockholm, på en röd matta, med massor av "paparazzis" som är där "bara för att få se just dom"....
För faktiskt, vad kan vara bättre (lättare) än att anmäla sig till en raggningssåpa med "utvalda" left overs och sedan välja bort allihop?
Nu får hon ju gratis kontaktanonser i kvällstidningsbilagorna varje vecka... Wiihooo! ;-POch sen då? För de som bryr sig, vill säga...
Succéprogram!? Skojar dom!? Men vem tittar på sånt här??

Jag är så överdjävligt less på att läsa om de där "Ensamma" mammorna... Något allvarligt fel måste det ju vara om de inte kan hitta nåt ragg utan att släpa med sig sina ungar i tv!
Jag säger inget om barnen, de tycker säkert att det är skitkul att vara med i tv... Tills deras mamma går ut i tidningarna och gnäller över att hon får elaka mail från människor som tycker att hon är både det ena och det andra barnförbjudna ordet... Hon blev ju såå ledsen..
Det kanske vore något att tänka på innan det är dags att gå ut med nästa newsflash om "galna" upptåg som gör att svenska folket pratar om en ett litet, litet tag till.
Det är trots allt inte särskilt svårt att reta upp svenska folket med roooliga mittuppslag i Klick! eller Fredag.


Alla bilder är mobilfotade ur Klick! eller Fredag.

070505

Det ser fortfarande ut så här på morgonen...I just love it!

Den här bilden är helt underbar! Den säger verkligen allt om Vidar - DÅ, och Leylia nu!  :-D


Bill och Bull II


Farfar och Vidar

Mys 061001

Myspys med hjärteskrutten. Jag minns fortfarande att klockan hade passerat 23, och Vidde var tröttare än någonsin, men ville inte sova. Det kan ha varit för att morbror R och morbror D var på besök?


Skrutt och jag

It's still the same :-D

Kärlek

2006-06-06
Vidar och jag, utanför lägenheten på Frösön

Bill och Bull?
Den ena är Vidar och den andra är Leylia. Men vem är vem?

Muuahahahaaa!


Någon som känner de här stollarna?!

Nostalgi


Leylia ser likadan ut än. Fast hon är lite mer frisyr nu, och några fler tänder :-D


Troll.


Busungen ser fortfarande lika full i fasen ut :-D

Vidar, lika filmtokig som Calle.
Här, klistrad framför tvn :-D


Allt på hjul är kul! :-)


Söta, söta trollunge!


Hjärtat och jag i Skalhamn sommaren -08.

James - Magnetized


8 anledningar...

...till varför man älskar Body Pump :-D
SKÅL!


Och god fortsättning :-)


En fantastiskt fin nyårskväll


Så här såg det ut när vi gick hem till farmor och farfar på nyårmiddag :-)Det var helt fantastikst fint! Vi har haft alldeles för få såna här vintrar! Det är som att titta på vykort när man går ut!
Men jag längtar fortfarande till Östersund ;-)
(inte bara för snöns skull, utan för bebisars och gravidmagars skull :-) )

Julklapparna

Det blir en hel del paket på julafton...

Leylia fick många rosa saker :-DHon är min "piisessa" :-)
Servisen är redan välanvänd och har tappat en "krok" på ena koppen :-D


Sminkdockan var verkligen uppskattad! :-D


Ponchon var perfekt!


Min mormor stickade en "Pippi"-tröja till Leylia :-)


Ungen älskar Kitty! :-D


Leylia fick även en cykel, som jag itne hunnit fota än. En rosa, givetvis ;-)
Det blev några paket till Stor-Skrutt också :-)

Hjärtat älskar Rorri! Och vad passar inte bättre då än ett Rorri-garage! :-D
Det är mycket Riddar-tema till Vidar nu :-D


Min mormor stickade en "Pippi"-tröja till Vidar också, i lite andra färger :-)

Vidar älskar att spela, och vi nästans logs om vem som skulle få spela när bara han och jag satt bänkade framför tvn. Först ville han vara spelare 1, men när det var dags för seplare 2 så bytte han kontrollerna. Gissa hur mycket jag fick spela :-D


Han älskar allt som stavas b.i.l.a.r :-D


Och pyjamasen med lok på, som han själv valde på Polarn och Pyret :-) Jag protesterar inte i den butiken :-DVidar fick även en radiostyrd polisbil, som jag inte hunnit fota än...


Jag hade visst vart ganska snäll jag också ;-)

Promenadskor. Det är verkligen behövligt! :-)


Skönaste träningströjan!


Kaffebryggaren som vi fick, som givetvis matchar resten i köket :-D


Äntligen står det en SodaStream i mitt kök! :-)


Spikmattan. Superskönt och bra för ryggen! :-)


Suveräna Dior!


Örhängen :-)


Sen fick vi även bidrag till en ny frys :-)Calle hade tur det här året också ;-)

Jag var döless på hans gamla skidjacka så jag gav honom en assnygg från McKinley :-)Det har blivit traditon att ge honom Björn Borg-kallingar. Jag är helt galet less på hans gamla "lumpar-kallingar" som han "bara använder på jobbet", undrar då hur de kan hamna i tvättkorgen här hemma? ;-PJoel skrattade ihjäl sig när han såg dessa och tyckte att Calle kunde ta på kallingarna och gå med i Pride-paraden nästa år :-D
Men vadå? Det är ju bara jag som ska se dem ändå, och jag gillar rosa ;-)Barnens fina julgran som de klätt själva (Utom det jämnt fördelade pyntet på sidan in mot väggen som Calle ha satt dit)
Sen fick jag blommor av några söta kunder :-)
Ååh vad glad man blir då! :-)

Från Alexandra


Och från Heidi.


En runda på Överby med Leylia...

...slutade med korv och bröd + "lila" (Blåbärs-MER)


Söta barn...


Leylia drar Vidar i pulkan...

27/12-09

Traditionsmiddag hos mormor :-)


Julafton nr II, hos farmor och farfar.

Vidar fick en bilbana i julklapp, undrar vem som tyckte den var roligast? ;-P


Vidar och Leylia fick efter många om och men leka med bilanan ändå ;-)


Leylia tyckte att lådan var spännande :-D

Julafton hos mamma...Äntligen!


Pulkaåkning och snölek med kidsen :-)...sen blev Vidar sur och ville inte vara med på nånting. Vilken tur då att han är så himla söt när han surar :-)
Äventyr

Vidar förljde med mig på julklappsshopping i stan och på Överby. Det roligaste var att åka buss :-D

..och att åka helikoptern på Oden :-D

Julbak


Vi gjorde ett pepparkakshus...


...och julgodis...


...och provade prinsessklänningen... som var för liten...


...och fixade håret :-D

Söta barn...


Vidar fick en riddartröja...


...och Leylia hittade en "skattkarta" hos farmor och farfar...

Tomteparaden i Brålanda

Barnens första tomteparad i Brålanda. Oh my, det var verkligen spännande!
"Titta! Tomte! Tacktor! Gööön tacktor!" (Grön traktor.. Stackars stadsbarn som aldrig har sett en traktor på nära håll förut ;-D )

Jättetomten


Sen blev det karusell.
Kärringen som höll i spakarna sket fullständigt i barn som grinade för att det gick för fort, utan körde på ändå och tittade åt ett annat håll när tårarna åkte förbi. Men i hopp om en reaktion så sa jag högt och tydligt att "DEN STANNAR NOG SNART VIDAR!"
Jävla kärringen har säkerligen inga egna barn. Idag hade jag gått upp på karuselljäveln och tagit ner Vidar därifrån. Men man blir ju mest ställd och paralyserad när folk inte kan bete sig som folk...
Men å andra sidan borde man väl inte bli förvånad längre?

Leylia åker tåg...


...och Vidar åker "Faffas bot"

RSS 2.0