Soffhäng...


...och myspys med mina hjärtan :)


Finaste


Jag har fått nya smeknamn, och listan blir bara längre och längre..

Mammakapten, Kapten mamma, Mamma pirat

Idag kramade V mig hårt och sa "Jag älskar dig mamma pirat..."
Leyan slängde ur sig "Jag ska, mamma kapten!" (hur mycket för sträng är man om man får smeknamnet kapten av sin dotter?)I övrigt har det ramlat ut det ena Lotta-citatet efter det andra ur Leyan de senaste dagarna...
"Ååååh, jag får hjärnsläpp!!"
"Nu blir jag trött på det här..."
"Sluta tjata..."
"Jag vill inte höra nåt tjat, och inget gnäll..."

Hur ska detta sluta?! ;D


It's damn cold outside...


Jag gav upp innan vi ens kom fram till backen, dock av helt andra orsaker än kyla....
Men efter 3 timmar, varav en i värmestugan) gav t.o.m ungarna, pappan, farmorn och farfarn upp...

Och ta en titt på mitt hjärta, det var damn kallt!!


Match.com


Jag gör mig redo för några timmar i backen...Vad gör man inte? ;) Alla som tror att jag fixar och donar utseendet för någon annan än mig själv kan härmed slänga sig jävligt hårt i väggen. För vem i backen ser vad jag har under skidbyxor och jacka mer än jag själv? Ingen. Så härmed kan jag bekräfta att det inte är insidan som räknas (vilket jag alltid sagt), det är undersidan som räknas, för med en överdos av rosa undertill så blir allting mycket roligare, mycket finare, mycket lättare och framför allt mycket mer rosa ;)

(kolla den prickiga necessären till vänster, det finns ingen ände på mitt rosamissbruk... Ska jag lägga till att även klockan, strumporna, vantarna, tepåsarna och hårsnodden är rosa?)

Saab 9,5 vs. Saab 9,5


Det finns Saab 9,5, och så finns det Saab 9,5. Det lärde jag mig den chockerande vägen...

Nog för att vi har en rostfläck på bilen, alla har ju trots allt någon liten deffekt (utom jag) ;) Men seriously, vem vill åka runt i en apful rishög?!

Jag må framstå som kräsen och bortskämd, det är jag inte - jag får bara det jag förtjänar, och jag behövde inte ens sätta ribban ;)

Renovering


Barnens rum är klart sedan länge... Här kommer före-och efterbilderna :)

Before


After
Vodka, hembränt eller Dior?


Är valet särskilt svårt?! Nej, eller hur...

För några helger sedan tog C sitt pick och pack och stack till det ryska landet.... As if det inte vore tillräckligt kallt här? Men han säger sig ju gilla kyla - vilket, under vistelsen i St. Petersburg, skulle visa sig vara ljug och hittepå, för kylan var visst överdjävlig även för honom ;)
Han ringde mig under resan och vi pratade på en stund utan att få särskilt mycket sagt, until han säger att de vart på stan och kollat utbudet. Är inte det obligatoriskt vart man än kommer?!
Han avslöjade att han hittat ett Dior-nattlinne och att han visst hade ägnat mig en liten tanke - vilket senare skulle visa sig vara just en liten tanke, han avslöjade även prislappen och jag tjöt högt av glädje! Varför? För att den låg på samma nivå som hans reskassa - och därmed hade jag löst hans shoppingbekymmer - redan första dagen, utan att jag ens var med ;) Hans mardrömsliknande vision om att komma hem tomhänt blev liksom löst på en nanosekund... Och ja, någonstans trodde jag faktiskt att han skulle charma ihjäl mig, även om det kändes jävligt långt ifrån verkligheten. För faktiskt, han åkte ju trots allt till Ryssland, hur ofta händer det!? Och att då komma hem med ett Diorpaket, vore väl ändå den absolut bästa souveniren? :)

Den stora frågan är nu - vad kom han hem med??
Sprit. Vodka. För det är tydligen jävligt ryskt.
...och polskt...och finskt... ;)
Vad han trodde? Förmodligen hade han en vision om att jag skulle hoppa högt, slänga iväg ett par glädjetårar, tjuta av lycka... Jag skakade på huvudet och undrade varför han inte bara masade sig iväg till bolaget på Kungsgatan för, om han nu ändå bara skulle släpa med sprit hem? Han hävdade att det var till mig. Cute, va? Eftersom det enda jag inte dricker är just sprit. Why? För att jag ballar ur.....mer än vanligt ;)

Well. I lördags skulle han bjuda mig på denna fantastiska, ryska (och polska...och finska...) nationaldryck, han tog t.o.m fram finglasen (i mjölkglas-size).
Innan jag smakade så talade jag om att om det här smakar skit så är det du som åker tillbaka till Ryssland och köper Dior!! Och det smakade....inte ett skit. Välslösade pengar ;)
Jag gav det en andra chans och tog en smutt till....sen gav jag bort resten...
Han var förmodligen inställd på lite rajtantajtan, eftersom han bjöd på sprit ;) Men han hade garanterat fått mer valuta för pengarna om han köpt nåt i klädväg ;)
Så idag har jag tydligen roat i verkstan... För att jag inte drack spriten. Jag förklarade för C att han hade kunnat bjuda mig på hembränt istället, billigare...och mer spännande, eftersom man aldrig vet hur det slutar ;)

Snott ur dotterns garderob...


Visst brukar det väl vara så att det är dottern som snor ur morsans garderob, inte tvärtom!?
Men jag köpte en supersöt basker/mössa till Leyan... Så insåg jag att
Vafan, den här vill ju JAG ha!!
Och det fanns ju givetvis bara en kvar... Men jag får väl låna den när hon inte ser ;)


Pik.


Calle undrade om jag ville ha sagt nåt särskilt med att jag lagt en hög på varje trappsteg?
-Ja, det är för att du inte ska kunna hoppa över högarna när du går upp...
Han har en välutvecklad förmåga att missa högarna jag brukar lägga i trappan. Och visst vore det väl själva fan om han hoppade över halva trappen på väg upp ;)


Det går ett rykte...


...som säger att jag är ett big fan av rosa...

Så här såg jag ut på träningen igår (och i förrgår)...


Det står inte Puma på väskan för att folk ska se vilket märke det är, det står Puma för att folk ska veta att den är min ;)
När vi ramlar ner för backen v.8 så kommer jag ha det här på fötterna (minus den röda prislappen, givetvis)...
...men det ser ju vilken idiot som helst att det är en myt ;)

RSS 2.0