Sjuk....


Ja, man blir smått sjuk av att se såna här underbara bilder på ljuvliga ongarna :)

Här var inte Leyan särskilt gammal :)

Vidar hade inte hunnit bli många månader när det här kortet togs :)


December -10 hemma hos mormor :)


Foto: www.dryden.se

Tänkvärt




...


...fördelen med plattången är att man kan göra så himla mycket än att bara platta igenom frillan :)


Lapparlisan...


Ooooh, jag hade sån jävla tur!
P-tiden gick ut 15:18, jag dansade fram till bilen kl.15:21, men stod kvar några minuter och ringde några samtal. Jag tittade givetvis även på lapparlisan som satt i bilen bakom mig... Han hade nog lunchrast, för han satt och drack kaffe i lugn och ro... När jag satte mig i bilen för att åka så gick han ur sin och började kika runt på bilarna, och han hade nog fan inte vart ur sin egen bil mer än 2 minuter innan han satte första boten - på Telenorbilen!
Jag körde saaaaaakta därifrån, jag var ju givetivis tvungen att fota ;P
'





Delad vårdnad...


Vidar har praktiskt taget flyttat in i vårt sovrum, och tagit plats i dubbelsängen. Skitmysigt, givetvis! :) Men att få in en tredje person i dubbelsängen innebär ju att man får dela på mer än täcke, kudde och madrass... Jag och Vidar har numera även delad vårdnad om sängbordet...

Men nej, jag vet inte riktigt varför det står 3(!!) vattenglas på sängbordet... Kanske för att jag glömmer att ta ner glaset jag haft under natten, sen tar jag med ett nytt upp varje kväll, och till slut står jag nere i köket och stirrar in i det tomma glas-skåpet och undrar vart fan alla glasen tar vägen!? ;P

Vi kräver ungefär lika tung litteratur både jag och Vidar, han kör på Bamse, jag kör på Elsas Mode :D

Har jag äntligen gått för långt?


Efter en trip till Torp under helgen som gick så fick jag äntligen kompletterat med några nya rosa prylar till badrummet ;) Så nu är alla smågrejer i finaste rosa!

*Ljusen på handfatet
*Handtvålen
*Rosa nagellack på hyllan ;P
*Handdukar och badlakan
*Blomkruka
*Mattan
*Soppåsen
*Toaborsten




Calle tyckte att det var skitlöjligt, jag förstår inte vad han menar! ;)
Så när han åker på att kakla badrummet så får det väl bli ljusgrå väggar och mörkgrått golv :)

Slagen hjälte...


En lastbil sprättade iväg en sten, som träffade så där bra ;[




Dagens ord...

...Ödmjukhet är en personlig egenskap. En ödmjuk person har en balanserad självuppfattning och är medveten om sina begränsningar.

Framförallt så är en ödmjuk person alltid villig att ge upp och startar inte strider. En extremt ödmjuk person låter alla få som dom vill. Falskt är dock att ödmjuka personer är rädda. Maximalt ödmjuk är man om man är totalt orädd för allting och låter allting hända så som det vill.

Besläktade begrepp är frid , anspråkslöshet och respektfullhet. Varken den kristna medeltida filosofin i Augustinus tappning eller den aristoteliska dygdeetiken anser dock att ödmjukhet är en dygd.

 

(Wikipedia)


Fjant och Fjant

Fjanterier går tydligen i arv ;)


Nöjd? Eller inte...


Hur jävla skitnöjd blir man när man kommer ut på parkeringen och ska hoppa in i bilen, och inser att man måste just hoppa in i bilen! Eller klättra... krypa.... kräla in på passagerarsidan!? Ååååh, det var so not vad jag behövde just då!!


Mammans gener...


Vidar visar tydligt vem han är skitnära släkt med, och somnar i soffan, framför tvn, med kontrollen bredvid sig, precis som mamman ;D


Semester!


Calle och Vidar satsade allt i backarna :D

Två tappra....


...och en slagen hjälte...

;)




Fascinerande...


Blixten är minst sagt fascinerande...


Trötter


Leyan var en trött tjej igår när vi kom hem från dagis, så trött att hon somnade på bänken under hatthyllan, hon tog sig verkligen inte mer än innanför dörren :D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0