Barn gör inte som man säger...

...barn gör som man själv gör...

Och Leyan verkar oneklign ha lärt sig av den allra bästa ;)
Så här duktig är hon på att fota sig själv med min mobil :)


Att man ska hitta sin egen stil och skita i att se ut som alla andra, har hon tagit fasta på (ja, nu säger jag emot min egen rubrik, I know), vilket märktes väldigt väl just den här dagen när hon dansade ner från övervåningen, SKITSTOLT och överlycklig över att ha rört runt i garderoben och valt kläder helt själv...


Så här kan det se ut när mamman fotar sig själv...


och...


och...


och......man kan tydligt se vart hon fått sin fototalang från ;)
(man kan även se, skittydligt, att jag har uppenbara problem med byte av frisyr och färg ;P )

Bill och Bull

Det är....

....minst sagt fascinerande att se hur jävla uruselt dålig folk är på att köra bil i allmänhet och rondeller i synnerhet...
Den här fantastiskt duktiga föraren missade visst att rondellen inte är tvåfilig hela vägen, men att stå på spärrområde verkade ju som en helt utomordentligt smart idé... Eller? Folk har ju dessutom en förmåga att inte släppa in idioter i gemenskapen, vilket i det här fallet var gemenskapen av att stå i rätt kö.
Man får se så jävla mykcet kul och idiotiskt om man sätter sig i bilen och styr ut mot Överby vid 15-17tiden en fredageftermiddag ;)


Som sagt, det är mycket folk påväg till och från Överby... Ibland är det såpass illa att man står helt still! När man väl kommer över bron sen så undrar man vad sjutton som kunde korka igen så fullständigt?


Favorit i repris ;)

Så var det dags för årets önskelista :)
Det här är ju helt klart mitt favoritinlägg på hela året! ;D

Here we go!


http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a07271http://www.nyttadesign.nu/Product.aspx?ProdNo=NDS-706-4


http://shop.amandaegilson.com/halsband/stilrent-halsband-med-smal-namnbricka.html


http://www.kicks.se/clinique-b40/3-stegs-systemet-c576/3-steg-varde-set-hudtyp-2-p16543


http://www.kicks.se/clinique-b40/makeup/mascara-c600/high-impact-julask--p16909


http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare


http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a05870


http://www.lillasystere.se/se/webbshop/smycken/hj%C3%A4rtan-h%C3%A4ngen-med-text-2916340


Och så önskar jag mig en filt som finns att köpa i Life-butikerna, jag önskar en sån var åt ungarna också :Dhttp://lifestyleskönhet.se/?p=1339

Gubbfanskap!

I fredags var jag och barnen på Maxi med mamma... I vanlig ordning så skulle ungarna åka bilkundvagn, you know, den där som är så jävla svår att styra och som man inte har riktig koll på hur mycket plats den faktiskt tar... Så mellan Coop och Maxi hamnade vi bakom en sur gubbfan, och jag som går i ett djävulskt tempo körde ju givetvis upp vagnen på hälarna på gubben... Precis som vilken vettigt funtad människa som helst så bad jag om ursäkt innan han knappt fattade vad som hänt.. Vad han svarade?
-Vafan, du får väl se dig för!!
-What?! Jag bad ju om ursäkt!
-Du får väl se hur du kör!!
-Då får väl du se till at flytta på dig!
Så gick jag om honom och sa nåt dumt, givetvis ;) Han hörde mig inte, och inte mamma heller tydligen, för då hade hon förmodligen skämts ihjäl ;D
-Varför ska du går så jävla fort!
-Det skulle du uppenbarligen också behöva göra, svarade jag (+lite till) och tänkte att han kanske skulle ta och sätta sig i nåt hörn med den där bolagetpåsen han bar på - han behövde den uppenbarligen.

Så kom vi till slut in på Maxi efter en promenad med surgubbfan vrålandes sura påhopp bakom oss, and guess what! Vi gick inte in ensamma.... Suck. Som tur var -för honom (och för mitt ego)- så stod han lika sura lilla fruga inne på Maxi så han kunde få gnälla av sig lite, för ja, hon råglodde på mig... Och jag njöt av att stå i centrum ;)

Först efteråt kom jag på den fina laddningen jag fick av Kicki och som jag laddat med sen surgubbfan på bussen i början på juni 2010... Vad jag egentligen skulle sagt till gubben, redan från början, var ju givetvis: "Var lite glad istället den tid du har kvar att leva, du ska ju ändå dö snart..."

RSS 2.0