True...




~If it makes you happy, it can't be that bad~



Lördagsgodis


Efter en sväng till Överby, där vi tog oss igenom Blomsterhallen, Maxi och GodisJätten, åkte vi hem och gjorde vårt eget godis :)
Tre kockar i en skitliten gryta, men det blev jävligt bra ändå :)

Först laddade vi upp med att trä mashmallows på grillspett, hälla upp lila strössel, gult strössel, kokos och nonstop på assietter, och smälta choklad på spisen....


Sen var det bara att köra runt mashmallowsen i chokladen, rulla runt på valfri assiett och sätt på tork...


Supergott!! :)




Och det bästa? Att ungarna tyckte att det var skitkul! :D

Lördagsmys


Ha en supermysig helg!

Puss to you all! :)

Bra för egot...


Vidar är verkligen en mästare på att höja mitt ego :)

"Mamma, jag älskar dig hjärtat..."
"Du är min hjärta, mamma..."

Han smyger fram och pussar på mig när som helst, om jag så står och tar på mig skorna, lagar mat, sminkar mig, äter frukost... Så kommer det en puss på armen, en puss på munnen, på kinden, eller så drar han upp tröjan och pussar mig på magen eller ryggen... Han är verkligen en riktig goding :)

Men det charmigaste ever måste väl ändå vara det här:

Bland favoritleksakerna på sängbordet trängs Buzz Lightyear x 2, vattenglaset, Jerka, nattlampan, Bamse, katten Jansson, och... ett kort mig! :D Jag var 6år och det var fotografering på Lekis. Jag tänkte ställa bort det i samband med barnrumsrenoveringen, men Vidar ville tvunget ha kortet kvar... Gulleunge att placera mamma bredvid favoritleksakerna :) Jag står nog ganska högt i kurs hos det trollet :D


Nice, va? ;)



Blonda Bettan


Det var snöstorm och Blonda Bettan körde vilse. Men hon fick inte panik för hon kom ihåg sin fars ord: "Råkar du ut för en snöstorm så vänta bara tills det kommer en plogbil, och följ den..."
Ganska snart kom plogbilen, och hon följde den i ca. 1 timme. Till slut stannade plogbilen och föraren undrade vad hon gjorde... Hon berättade då vad far sagt.. Föraren nickade och sa: "Jag är klar med IKEAs parkering nu, ska du hänga med till Maxi också?"


Mamma, jag kan inte...


Leyan har ett hittepå-ord som jag aldrig riktigt förstått vart hon fått det ifrån, men när hon har en kråka i näsan, eller när näsan rinner på henne så får hon panik och ropar "Maaaammaaa, det är gråååå i näsan!!! Ta bort grå!!"
Idag sa jag att det inte heter grå, det heter kråka...
Vad ungen svarade?
"Men mamma, jag kan inte säga kråka..."
Nähä.... Okej?


Shit happens...




Hur kan man vara så jävla dum att man öppnar dörren, för att sen klämma fingarna på sig själv?!



Sherlock Holmes


Calle stod och rafsade sig i skägget, och jag frågade
 
-Men vad håller du på med?
-Det är hår i skägget!
-Men no shit Sherlock?! (eller Guldlock ;P ) 
-Ja, fast alltså... Jag menade ju vanliga hårstrån... Från huvudet...
-But still... Hår i skägget?!
Mhahaha!!


Mysmåndag :)


Ongarna myste ner sig i sina sackosäckar med varsin bok :)
Det är vad jag kallar myspys-måndag det!! :D

 


Mina ♥

 





 







Photo by Daniel Rydén
www.dryden.se


Slagna hjältar och envisa donnor...


Förmiddagen spenderade vi i Andréasson/Rydén-familjen på olika sätt...

Jag hittade två slagna hjältar i tvsoffan... Helt utslagna. Fullständigt knäckta.
Vidar fick medlidande för att han hade feber, stackarn...



Men det värsta, det måste varit att han hade ont i huvudet - så ont att han måste ha plåster...


Calle tyckte att det var skitorättvist att Vidar blev ompysslad med kudde, plåster, Ipren, pussar, kramar och - det värsta av allt- den största filten! Calle fick nöja sig med en filt som räckte från midjan till fotknölarna - och ett "Vidar är inte en vuxen människa som själv kan hämta det han vill ha..." ;P

Samtidigt satt Donnan vid datorn coh spelade Kalle Kunskap. Men hon fick allvarliga bryt emellanåt och vrålade vansinniga "AAAAAARRRRGHHH!!!" och "ÅÅÅÅÅÅÅHHH!!" Tanken var förmodligen att om hon var tillräckl.igt högljudd och tydlig så skulle säkert morsan fatta att det var hjälp hon ville ha... Men morsan är visst jävligt trög och tycker snarare att tok-fian kan försöka själv först ;)
Till slut klämde hon ur sig ett skitsurt "MAMMAAAA!!! HJÄLP MIIIIIG!!!"
I själva verket ville hon nog bara ha sällskap, eller så "orkade" hon inte att kunna själv ;) Efter en stunds tjtat från min sida om att "Men försök själv, du kan ju..." så svarade hon "Nej mamma, jag vill inte spela mer..." Fine tänkte jag och skulle avsluta spelet, men så ville jag bara göra färdigt banan först... Så stannade ungen till och kollade och så fort hon såg att jag fixat det hon tyckte var svårt så kröp hon upp på stolen igen och sa "Mamma, jag kan nog spela lite till..."



Samtidigt såg man det här från fönstret...


...och känslan av att vi borde vara ute kom smygande. Men jag är mästare på att välja att mysa inne istälelt, så att skjuta bort den känslan var som inga större problem ;)


Tomterött??

Ibland undrar man verkligen vart fan skvallerpressen hittar sina färgblinda medarbetare?!

Den här bilden hittade jag på Klick!, och jag funderar faktiskt på att skicka ett mail till redaktionen och fråga vad de har för färginställning på datorn egentligen?! Huvva... Eller så är jag bara jävligt arbetsskadad...


Cher, 64, har pyntat sig själv – genom att pensla håret tomterött. Vad tycker du om sångerskans nya julfrippa?

Tomterött??? What?! Den som skrev det här borde få sparken - omgående!!
Morot? Coppar? Anything!! Men fanimej inte tomterött!!

DET HÄR är tomterött!


...och i mina arbetsskadade frisörögon så är det en JÄVLA skillnad!!


Naglar


Bästa Lena har fixat mina naglar - igen :D

Jag fick bryt till slut. Varenda nagel gick åt skogen, och plötsligt blev jag bara fumlig och hade ingen koll what so ever på händerna, så jag dängade i fingrar och naglar i det mesta och knäckte nästan varenda en...
Till slut kunde jag inte ens låsa upp garageporten utan att knäcka en nagel. Då fick jag nog och mmsade Lena, som givetvis fixade och trixade så jag har finaste naglarna igen - dock inte särskilt långa... Men jag ville ha bort längden och se hur det känns att vara naturlig - och det kunde man ju aldrig tro om mig ;) MEN, med mina klena fes-naglar så håller de ju inte för nånting.... Så vi har förstärkt dem med ett tunt lager acryl så att de ska hålla sig iaf ett litet ett tag ;D

Anyway.... Vi satsade all in på svart :) På några naglar blev det även några stjärnfall med några stenar i rosa, grönt, vit och beige. Kanonfint, and I just love it!! :)


Gott nytt år för fan!!




RSS 2.0