Lovely!


En av mina absoluta favoritbilder :D


Och den är nog precis vad som behövs just nu....

Vad är värt mest?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig
En vacker dag kommer du inse att du förlorat en diamant
medan du var och samlade sten
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tävla!

http://perssoneemma.blogg.se/2011/july/tavling-vinn-3-hemliga-produkter.html#comment

En dag på Fröjdendal...


Tålamod - en krabbfiskares bästa vän ;)
Farfar och Leyan
(Vidar gav upp först)


Krabbspaning med Vidar :)


jamen lite färg fick jag ju till slut :) Håret däremot, tappade färg, men det är väl sånt som hör sommaren till :)


Som sagt, solen tar ganska bra :D


Efter middagen fick ongarna äntligen spela lite på datorn :)

Shoppingfynden


Jamen eftersom jag är king på att fynda kläder så måste jag ju givetvis visa upp mina senaste kap ;D

Här kommer bilder på mina jackor som jag fyndade i helgen.
Den korallröda hittade jag först, och tyckte att Vafasen, skitsnygg jacka ju! Rea och allt! Perfekt!
Tyvärr hade jag lite ont om tid så jag åkte in dagen efter igen, och på vägen funderade jag även över en grön jacka jag hittat... Alltså, färg, jag vill ju ha färg! Men wtf, grönt funkar ju så jävla bra på hösten, korall funkar ju ändå bäst på våren... Så när jag kom till butiken så provade jag den korallröda igen, och så provade jag den gröna.... Och så provade jag den röda... Och den gröna... Och så såg jag skylten "Ta 2, betala för 1. Gäller all rea" Men så jävla perfekt! Varför ska man alltid behöva välja mellan allt? ;)
Så jag fyndade dessa två jackor för 449:-
Ord.pris för båda: 1498:-
Det är vad jag kallar fynd! ;D


Äh, framifrånbilden blev ju inte så jävla bra (jag skyller på fotografen ;P)Glitterglamorös lyxlunch

Leyan är en riktig goding :) Hon fixade lunch till mig och Vidar, och ingen vanlig lunch heller!

*Broccolisoppa med kiwisås och glitter.
*Citronsoppa med apelsinsås, även den med glitter.
*Paprikasoppa med päronsås och glitter
*Zucchinisoppa - med glitter, givetivs
Hon hade även kokat kaffe, och i kaffet fick jag socker, apelsinjuice och glitter.

När jag skulle komma med ett matförslag så fick jag till svar att "Du mamma, det är faktiskt jag som är kocken, inte du!" (med uttal på O, alltså inte kåcken som man brukar säga, utan kOcken :D )
Sen letade hon efter grädden... Hon hittade den till slut i ugnen. Men innan dess sa hon "Ååh, var kan jag ha gjort av deeeen...?"
Störtsköna unge, så kul så man bryter ihop! :D


Impuls-trip till Ikea


Mamma tokfyndade på Ikea, vilket jäkla flyt hon hade! :)

Det var alltså jag, mamma, Daniel och Leylia som åkte till Ikea igår :) Leylia blev överlycklig när hon äntligen fick komma in på Småland och leka i bollhavet :) 45minuter senare trodde jag att skrik-och-panik-situationen var ett faktum när jag skulle hämta ut söthönan, men nej, hon blev överlycklig och sprang mot mig som om hon inte sett mig på år och dar! Det gjorde min dag :)
Några fina inköp gjordes, mest praktiska. Och summan jag spenderade gjorde att min vecka, som flutit på med diverse rekord-sättningar, avslutades med ett nytt rekord: Billigaste Ikea-trippen ;P Jag hamnde under 1000kronorsgränsen, när hände det senast?! (Det har aldrig hänt...) Inte ens 700kronosgränsen passerades. Rekord, mina vänner, rekord! ;)

Bordet som mamma fyndade var monterat och klart. Väl ute vid bilen insåg vi att "Fan vad bra det hade vart med Lottas fina Saab" ;P Vi hade Daniels. Det är inte en kombi. Så det var bara att montera isär bordet. Lotten föll på Lotta, den händigaste av de tre vuxna som var med ;P Uttalat av både mamman och brodern. "Säg det igen!" ;) Jag berättade om händelsen för Calle, och berättade även vad mamma och Daniel sagt, svaret kom snabbt "Det förvånar mig inte alls att du är den händigaste av er.." ;D När vi kom hem till mamma la jag in en hägre snäll-växel och satte även ihop bordet åt henne :) Tur hon har va ;)

Jag köpte förvaring. Vår tvättstuga såg ut som Taikon! Det är ett sånt där typiskt ställe som man bara städar och städar och röjer och röjer, dock utan resultat, för dagen efter ser det likadant ut igen ;) Men inte nu längre :)
Några trådbackar och nån meter tyg, så fixar jag det mesta. Händig, var ordet ;P

Före:


Efter:

Eftersom inte skiten ville sitta uppe ordenligt, utan bara rasade ner i höger hörn, vid diskhon, så tog jag super lim och limmade fast tyget och alltihop i hon, därav den orangea klädnypan som tycker fast tyget ;P

Efter:


Jag lever efter devisen "Syns inte, finns inte"
Så bakom draperiet, där det förmodligen inom en galet snar framtid kommer se ut som Taikon, ska jag sätta upp en skylt där det står "Stäng, för helvete! Syns det inte så finns det inte!" ;P

Om jag får säga det själv, så är jag jävligt nöjd med mitt hittepå, som förövrigt bara tog mig ett par timmar att svänga ihop :) Händiga Blixten, det är jag det ;D

Ny favorit


Jag har hittat en ny favorit i schampo-och-balsam-djungeln! Love it!
Jag har alltid hållt fast jävligt hårt vid Loréal och Absolute Repair...
Nyligen testade jag även "Edge" och jag gillar't! Men att behöva schamponera håret 4(!!) ggr, varje gång gör att man till slut drar sig för att ens tvätta håret... Vilket projekt det blir varje gång... Suck. Det får bo i husvagnen tills vidare. Det fyller sin funktion, håret mår bra och färgen håller längre... Men jag orkar fan inte schamponera håret så många gånger så fort det behöver tvättas...
Absolute Repair funkar skitbra! I love it! Men. (There's always a but... ;p ) Det gör sig bäst på blekta hår, inte färgade. Absolute Repair är ett hett tips om du misslyckats med färgningen/tycker att det blivit för mörk/vill ha ur färgen fort. För faktum är att schampot i kombination med balsam/inpackning drar ur färgen fort! Och eftersom jag har valt sämsta hårfärgen - ever - så är det inte det bästa alternativet för mig. Inte alls (eftersom jag inte har några som helst planer på att byta färg). Det fyller sin funktion, verkligen! Men så får jag färga om det i tid och otid för att behålla intensiteten i färgen. Orka! Fine, jag kan göra det när jag vill. Jag kan slänga i en tonande inpackning och hockuspockus så ser jag ut som ett stoppljus igen, precis som jag vill ha det :P Men orka!
Men nu har jag hittat Nook!
Och fan alltså, det är bra! Håret blir helt lovely! (Det behövs inte sägas så mycket mer :D ) Det doftar lite menthol, men det är flyktigt och jag tycker inte att det känns nåt nämnvärt varken när man schamponerar eller efteråt, bara om man kör ner snoken i flaskan :D
Nästa gång får det bli stora förpackningar! :)(Jag vet dock inte på vilken salong man kan hitta det, eftersom jag har beställt genom fina Erica, men jag kan givetvis framföra önskemål om beställning om det skulle vara så :) )

RSS 2.0