28Ja, det är den dagen idag! Och morgonen till ära drack jag kaffe med Marilyn Monroe ;)

Helt otroligt! 28år! Och hur mycket har jag inte hunnit med redan!?
Jag har utbildningar, erfarenheter, success, misslyckanden och lycka i bagaget, och jag har världens bästa människor runt mig! Jag saknar ingenting, jag har allt och alla jag behöver, och jag kunde inte vart lyckligare! :)

Mellanhjärtat


Innan bilturen igår lyckades mellanbarnet (den där placeringen i syskonskaran som ska vara lugnast) balla ur innan vi ens lämnat garaget. Hon är dramaqueen ut i fingerspetsarna, och kallas Humöret ;) Hon har fått mitt temprament - hon är precis lika hetsig, viftig och aggressiv som hon är glad, sprallig och mysig. När hon är på nåt humör så är hon det ordentligt, kan man väl säga. Men hon är lika svajig som jag, men hon är även precis lika lättläst som jag ;)
Jag kan erkänna att hennes utbrott är hysteriskt roliga ;) Jag skulle aldrig skratta åt henne, men jag skrattar åt mig själv! Igekänningsfaktorn är skyhög! Jag kan räkna sekunderna från utbrottet tills det smäller i dörren till hennes rum.... Jag vet previs hur många steg vi har i trappan, efter hennes humör ;) Det är väldigt mycket Lotta på Bråkmakargatan över henne :)

Men det finns inget som inte lite läppglans kan fixa! ;)


RSS 2.0