Update

Ibland kan man ju bara skratta ihjäl sig åt sig själv! :-D
Jag knäcker alltid ägg i ett glas, för att se så det inte kommer med skal, innan jag häller det i bunken eller slänger ner det i stekpannan. Jag gjorde även så igår: knäckte ägget i glaset, slängde skalet i diskhon och sen hällde jag ägget i stekpannan. Utom ett. Det sista knäckte jag mot kanten på glaset, slängde ägget i diskhon och var nära att släppa skalet i glaset. Jag såg ju att jag gjorde fel, men det gick så fort att jag inte reagerade förrän ägget var halvvägs ner i diskhon. Hahaha!
Imorse skulle jag göra kaffe, samtidigt som jag funderade på om jag skulle göra vällingen till Vidar med en gång, eller vänta tills han säger till. Det resulterade i att jag tog fram vällingpulver istället för kaffet. Haha! Som tur var så reagerade jag snabbare än vanligt ;-) och hann byta ut innehållet i kaffefiltret innan jag satte på kaffebryggaren.
Jag funderar på om det kan vara så att mitt huvudinnehåll har kolapsat fullständigt? Jag blir yr och snurrig hela tiden. Om jag sitter ner och rester mig upp så blir jag yr, gör jag tvärtom så blir jag yr. Hela tiden. Och när man har småttingar så flyger man upp och ner från golvet mest hela tiden....

Igår var vi på BVC. Vidar lekte som en tok med alla leksaker i väntrummet, jag trodde det skulle bli tvärtom och var inställd på att springa fram och tillbaka i korridorerna och jaga honom. När sköterskan hämtade oss (en kvart efter utsatt tid, man kan bli tokstressad för mindre) så blev Vidar helt hysterisk och ville inte skiljas från alla roliga leksaker. Men så fanns det en låda fullproppad med dockor och bilar och klossar inne på rummet och det dög bra det med. Sköterskan skrattade och tyckte att han var otoligt pratglad och underhållande. Haha!
 Leylia fick sin första vaccination. Hon blev arg, skrek och var jätteledsen. Väl ute i väntrummet igen fick hon mat och Vidar lekte vidare. Han imponerade på mig, jag trodde faktiskt itne att det skulle gå så himla bra. Han har ju alltid proppfullt med myror i brallan annars och kan inte sitta still, men igår hade så mycket annat att leka med :-)
När vi kom hem var det dags att sova. Och när farmor slutade jobbet kom hon förbi och tog med Vidar ut. Det var verkligen jätteuppskattat! Leylia var jätteldesen och skrek och ville inget annat än att bli buren. Lillskit hade jätteont och låret var jätterött. Hon fick alvedon och det blev lite bättre iaf, men efter några timmar var hon som vanligt igen :-)
Calle hade med sig glass och choklad hem. Gissa om jag svullade till Weeds!
-"Du behöver väl inte ta alla Plopparna och Centrarna med en gång..." (Calle)
-"Varför inte!?" (Jag)
Jag kallade Calle för terrorist och Leylia skrattade :-D
-"Tog du allihop iaf??" (Calle)
-"Ja, det är lika bra att äta upp allt på en gång.... Hehe!" (Jag) "OCh det borde du väl ha lärt dig by now att jag inte kan spara på nånting! Hahaha!"
Han bara skrattar åt mina tokiga idéer....

Imorse när jag hämtade Leylia i sovrummet så var hon onekligen väldigt glad över att se mig. Hon har inte ärvt varken mitt eller Calles morgonhumör. Hon är inte släkt med nån av oss :-D

Idag har jag träningsvärk. Slut skratta, det är på riktigt! Och det är inte chokladtarmen jag har träningsvärk i. Det är magen, och igår hade jag träningsvärk i låren och rumpan. Herrigud, jag visste inte att jag hade så många moschler!

Idga har jag även lärt Vidar cykla på trehjulingen! Det resulterade i skitmycket grus på golvet i vardagsrummet. Han nådde inte heller ordentligt ner till tramporna. Haha!

I helgen ska jag förmodligen frisera mormor och efter det ska jag SHOPPA! Jag ska köpa den där förbannade jackan som jag aldrig får tummen ur att prova. Damn it vad trött man kan bli. Och arg dessutom.

Jahaja. Mamma kommer inte komma hit imorgon :-(  Så kanske sätter jag mig här och uppdaterar dagens händelser istället.

Vi ses.

/C

Kommentarer
Postat av: Marja

Din mamma har faktiskt lärt mig att det är bättre för tänderna om man vräker i sig allt godis på en gång, så jag brukar försvara mig med det om någon klagar på att jag svullar. :)

2007-08-30 @ 20:59:13
URL: http://marjasoder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0