Snygg-dag

Det är inte insidan, utan utsidan som räknas.
Idag har jag en sån där snyggdag. Jag är nöjd med mig själv, trots mina svarta hål till ögon. Det kan bero på att jag knappt sovit något alls inatt. Och jag anstränger mig väl mer idag än i förrgår. Inte för någon annans skull, utan för min egen. För trots att jag "bara" går hemma så är det make up som gäller, och mysbyxor duger inte. Trots att det bara är barnen som ser mig :-)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

att du orkar! hehe. jag var iofs alltid sån förut, sminkade mig det första jag gjorde innan jag åt frukost. VARJE dag. men senaste åren har
jag blivit lat. nu hade jag inte haft smink på två veckor, så idag plattade jag håret, målade naglarna och sminkade mig som fan. och åh va skönt det känns! nä, man behöver faktiskt pigga upp sig själv med lite egoboost. dessutom tycker jag att du gör helt rätt, man får ju ångest när man sitter på 62:an och ser slitna mammor i fett hår, glåmiga och risiga som åker med sina barnvagnar och går av vid kastanjevägen. uuäää! dessutom tror jag att man mår bättre på insidan om utsidan känns okej, och tvärtom såklart. puss på dig söta!

2007-11-21 @ 19:00:07
Postat av: Karin

tack:) ha en fin dag!!

2007-11-22 @ 13:54:02
URL: http://karinolofsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0