Vodka, hembränt eller Dior?


Är valet särskilt svårt?! Nej, eller hur...

För några helger sedan tog C sitt pick och pack och stack till det ryska landet.... As if det inte vore tillräckligt kallt här? Men han säger sig ju gilla kyla - vilket, under vistelsen i St. Petersburg, skulle visa sig vara ljug och hittepå, för kylan var visst överdjävlig även för honom ;)
Han ringde mig under resan och vi pratade på en stund utan att få särskilt mycket sagt, until han säger att de vart på stan och kollat utbudet. Är inte det obligatoriskt vart man än kommer?!
Han avslöjade att han hittat ett Dior-nattlinne och att han visst hade ägnat mig en liten tanke - vilket senare skulle visa sig vara just en liten tanke, han avslöjade även prislappen och jag tjöt högt av glädje! Varför? För att den låg på samma nivå som hans reskassa - och därmed hade jag löst hans shoppingbekymmer - redan första dagen, utan att jag ens var med ;) Hans mardrömsliknande vision om att komma hem tomhänt blev liksom löst på en nanosekund... Och ja, någonstans trodde jag faktiskt att han skulle charma ihjäl mig, även om det kändes jävligt långt ifrån verkligheten. För faktiskt, han åkte ju trots allt till Ryssland, hur ofta händer det!? Och att då komma hem med ett Diorpaket, vore väl ändå den absolut bästa souveniren? :)

Den stora frågan är nu - vad kom han hem med??
Sprit. Vodka. För det är tydligen jävligt ryskt.
...och polskt...och finskt... ;)
Vad han trodde? Förmodligen hade han en vision om att jag skulle hoppa högt, slänga iväg ett par glädjetårar, tjuta av lycka... Jag skakade på huvudet och undrade varför han inte bara masade sig iväg till bolaget på Kungsgatan för, om han nu ändå bara skulle släpa med sprit hem? Han hävdade att det var till mig. Cute, va? Eftersom det enda jag inte dricker är just sprit. Why? För att jag ballar ur.....mer än vanligt ;)

Well. I lördags skulle han bjuda mig på denna fantastiska, ryska (och polska...och finska...) nationaldryck, han tog t.o.m fram finglasen (i mjölkglas-size).
Innan jag smakade så talade jag om att om det här smakar skit så är det du som åker tillbaka till Ryssland och köper Dior!! Och det smakade....inte ett skit. Välslösade pengar ;)
Jag gav det en andra chans och tog en smutt till....sen gav jag bort resten...
Han var förmodligen inställd på lite rajtantajtan, eftersom han bjöd på sprit ;) Men han hade garanterat fått mer valuta för pengarna om han köpt nåt i klädväg ;)
Så idag har jag tydligen roat i verkstan... För att jag inte drack spriten. Jag förklarade för C att han hade kunnat bjuda mig på hembränt istället, billigare...och mer spännande, eftersom man aldrig vet hur det slutar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0